Sauna- ja Kokoustilat

Kokous & Sauna

Krog Madamesta voit myös varata tilavat kokous- ja saunatilat yritys- tai yksityiskäyttöön. Saunatilat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi firman bileisiin tai yksityisiin saunailtoihin juhlistettaessa. Tilat sopivat maksimissaan 20 henkilön kokouksiin.

Varaa sauna

Saunaillan setti   Polttareiden paketti   Pikkujoulut

Virkistävät kokoukset

 

 

Kokoustilat

Krog Madamen tiloissa järjestät onnistuneen koulutuksen

Tilat ovat modernit hyvin varustellut ja sopivat niin pienten kuin suurten tilaisuuksien järjestämiseen. Voit tilata haluamasi tarjoilut ja muut oheispalvelut koulutustilaisuuksiin avaimet käteen -periaatteella. Muokkaamme tilat joustavasti erilaisten tarpeiden mukaan. Tilat sopivat maksimissaan 20 henkilön kokouksiin.

Krog Madamessa voit järjestää koko päivän mittaisen koulutuksen kaikkine tarjoiluineen. Tiloihimme on loistavat julkiset liikenneyhteydet ja autoilijoille on pysäköintipaikkoja läheisissä parkkihalleissa maksua vastaan. Aina ystävällisen henkilökuntamme auttaa teitä varmistamaan, että koulutustilaisuutenne onnistuu toiveittenne mukaisesti.

Saunatilat

Tyylikkäät saunatilat Helsingin keskustan kattojen yllä

Krog Madamen ensiluokkaiset saunatilat on suunniteltu rentoon edustukseen, illanviettoon ja erilaisten juhlien järjestämiseen. Tila koostuu kahdesta saunasta pukuhuoneineen ja suihkutiloineen. Saunakerroksessa on lisäksi iso oleskelutila sekä kaksi erillistä kabinettia. Viihtyisyyden takaa terassiparveke sekä kevyesti varustellut kylmäkeittiöt jääkaappeineen.

Työskentely- ja/tai virkistysmukavuutta lisäävät suuri LCD-televisio, joka on yhdistettävissä tietokoneeseen, äänentoistolaitteita unohtamatta. Saunatilaan mahtuu kerralla jopa 50 henkeä, saunojen kapasiteetin ollessa kerrallaan 10 henkeä per sauna. Tilaan saa tuoda omat juomat ja ruoat. Lisäksi tilasta löytyy astiasto 20:lle vieraalle.

+ There are no comments

Add yours